Nachtjes op een P: 25,26,27 Jetburgh
Door: Ineke
Blijf op de hoogte en volg Ineke
26 Mei 2024 | Verenigd Koninkrijk, Jedburgh
Wd hebben besloten dat we drie nachten op de P in Jedburgh, blijven. Gerard ziet een groot bord, een verbodsbord waarop duirdelijk te lezen is dat niet in de camper mag worden overnacht...... Ons excuus is dan de volgeboekte campings cq camperplaatsen door Bank Holidag. De nacht is nacht is prima verlopen: net zo rustig als het is in het stadje is, zo is het ook op de parkeerplaats. We hebben heerlijk geslapen! Ineens om een uur of acht het verkeert te razen. Motorrijders, auto's. Dat gaat heel lang door. Het is kennelijk zo'n zondag waarop iedereen zich heeft verheugd op de ver vooruit geplande feestelijke dag vol activiteiten en festiviteiten. Bewolkt, regen zon... Maakt niet uit. Het wordt een superdag! voor alle mensen die zich erop hebben verheugd . Wij ook. We maken een trip in de omgeving, langs the river Tweed, waarbij een aantal kastelen en belangwekkende monumenten te zien zijn. Gerard gaat alleen op onderzoek en komt opgetogen thuis. Hij heeft een bewoond kasteel bekeken, Mellrose, dat heel gezellig was ingericht. Bijzonder dat dit nog mogelijk is. (Hoewel, in ons land ook nog, maar veel kleiner) Op de terugtocht zoeken we toch maar weer onze P op. Er staat bijna niemand en 'onze' plaats is nog vrij. We schuiven weer aan. We gaan eten in een schattig gemoedelijk en gezellig restaurantje. Geen cafetaria, maar een grote huiskamer. Carter's Restaurant. En onze maaltijd is prima. Morgen weer op stap.